Κινητά Τηλέφωνα
  • Price
    € -

Ανταλλακτικά κινητών

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Blackview BV5000 οθόνη (Οθόνη + Service)
Blackview Ultra οθόνη Μαύρη (Οθόνη + Service) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
65,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 65,00€
Blackview Zeta οθόνη lcd (Οθόνη + Εργασία)
Blackview Ultra οθόνη lcd (Οθόνη + Service) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,00€
Blackview Zeta οθόνη αφής (Οθόνη + Εργασία)
Blackview Ultra οθόνη αφής μαύρη (Οθόνη + Εργασία) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής.   ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€
Cubot X9 οθόνη (Οθόνη + Εργασία)
Cubot X9 οθόνη μαύρη (Οθόνη + Εργασία) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
65,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 65,00€
Discovery V5 οθόνη lcd (Οθόνη + Εργασία)
Discovery V5 οθόνη lcd (Οθόνη + Εργασία) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
31,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 31,00€
Discovery V6 οθόνη lcd αλλαγή (Οθόνη + Εργασία)
Discovery V6 οθόνη lcd αλλαγή (Οθόνη + Εργασία) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 35,00€
Discovery V6 οθόνη αφής αλλαγή (Οθόνη + Εργασία)
Discovery V6 οθόνη αφής μαύρη αλλαγή (Οθόνη + Εργασία) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 29,00€
Doogee DG100 οθόνη αφής αλλαγή (Οθόνη + Εργασία)
Doogee DG100 οθόνη αφής Λευκή/Μαύρη αλλαγή (Οθόνη + Εργασία) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής.   ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€
Doogee DG310 οθόνη αφής αλλαγή (Οθόνη + Εργασία)
Doogee DG310 οθόνη αφής μαύρη αλλαγή (Οθόνη + Εργασία) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 29,00€
Doogee Galicia X5/X5 PRO οθόνη lcd (Οθόνη + Service)
Doogee Galicia X5/X5 PRO οθόνη lcd (Οθόνη + Service) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής.   ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 35,00€
Doogee Galicia X5/X5 PRO οθόνη αφής (Οθόνη + Service)
Doogee Galicia X5/X5 PRO οθόνη αφής μαύρη (Οθόνη + Service) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,00€
Elephone P2000 οθόνη (Οθόνη + Service)
Elephone P2000 οθόνη μαύρη (Οθόνη + Service) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
65,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 65,00€
Elephone P3000/P3000S οθόνη (Οθόνη + Service)
Elephone P3000/P3000S οθόνη μαύρη (Οθόνη + Service) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
65,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 65,00€
iNew V3 & V3 Plus οθόνη (Οθόνη + Service)
iNew V3 & V3 Plus οθόνη μαύρη (Οθόνη + Service) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 60,00€
iNew V8 & V8 Plus οθόνη (Οθόνη + Service)
iNew V8 & V8 Plus οθόνη μαύρη (Οθόνη + Service) Προτιμήστε την εμπειρία του εξειδικευμένου service  του καταστήματός μας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης της συσκευής σας, με το χαμηλότερο κόστος σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα επισκευής. ..
75,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 75,00€
Powered By
Experts Mobiles © 2017